İyi organize edilmiş bir SEO sizi her yerden görünür kılar.

İyi organize edilmiş bir SEO sizi her yerden görünür kılar. Arama Motoru Optimizasyonu, tam olarak ürün veya hizmetlerinizi arayan kullanıcılara organik olarak arama sonuçlarında sizi kolayca bulabilmeleri için sunduğumuz bir hizmettir. SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) olarak da bilinen hizmetimizle web sitenizi yoğun bir satış mağazasına dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Tüm müşterilerimize farklı teknikler uygulayarak en üst düzeyde bir başarı sağlıyoruz.

Arama Motoru Optimizasyonu Kapsamı Nedir?

Google veya diğer arama motorlarında üst sıralarda yer almak için anlaşma yaptığımız web sitelerinde sürecin nasıl işlediğine bir göz atalım:

  • Öncelikle sektörünüz ve sektörünüzdeki lider rakipleriniz analiz edilir
  • Web siteniz ve içeriğiniz detaylı bir şekilde incelenir
  • Tarafımızdan ve tarafınızdan alınacak aksiyonlar size rapor halinde sunulur
  • Web sitenizin SEO kriterlerine uygun hale getirilmesi
  • Site içi SEO çalışması ile sayfalarınızın arama motorundaki değeri artar
  • Sayfa açma hızınız 2 saniyenin altına düşürülür
  • Sitenizin SSL sertifikası yoksa yüklenecektir

Web sitenizin mobil cihazlarla uyumlu çalışması sağlanır. Sektörünüz ve ürünleriniz ile ilgili özgün ve güncel içerikler hazırlanmakta ve web sitenize eklenmektedir. Sosyal medya sayfalarınız düzenlenmekte ve web siteniz ile entegre bir şekilde çalıştırılmaktadır. Site dışı backlink çalışmanız yapılmaktadır. Tüm bu işlemler titizlikle yapılmakta ve isterseniz haftalık, isterseniz de aylık olarak size rapor halinde sunulmaktadır.

Optimizasyon Süresi

Arama motoru çalışmaları sizin istediğiniz süre boyunca devam etmektedir. Ancak ilk sonuçların alınması ortalama 2 hafta ile 2 ay içerisinde bir süreçte ortaya çıkmaktadır. Sürenin ne kadar olacağı sektördeki rakiplerinizin çalışmaları başta olmak üzere bir çok etkene bağlı olarak değişebilir. Bizim önerimiz en az 6 aylık bir çalışma yaptırmanızdır. Bu sayede daha sağlam bir seo hizmeti almış olursunuz

Optimizasyon Fiyat Listesi

Fiyatlarımız yıllık olarak güncellenmektedir ve tüm belirtilen hizmetleri kapsamaktadır. Hizmet sözleşmesinin imzalandığı ilk aydan başlayarak tarafınıza fatura kesilir ve ilk ödeme alındıktan sonra işlemler başlatılır. Süreç ve yönetim hakkında ayrıntılı bilgi için https://www.anadoluseo.com/ üzerinden iletişime geçiniz.

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski