KOBİ reklam tanıtım portalı

KOBİ iş rehberi, başta KOBİ'ler olmak üzere küçük ve büyük işletmelere reklam tanıtım fırsatı ve interaktif platform desteği sağlamaya başladı. Ana sektörleri tek bir platformda bir araya getirirken işletmelere büyük avantaj sağlıyor. Artık işletmelerin yeni bir reklam mecrası var. Türkiye'de aktif sektörlerde faaliyet gösteren yüzlerce firma, bu fırsat ile kolayca müşteri bulma imkanına sahip olacak. Konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Reklam Bütçesi Olmayan Firmalar Destekleniyor

Sürekli değişen iş dünyasında klasik reklam kanallarına büyük bütçeler ayıramayan firmalar markalarını ve ürünlerini en etkin şekilde tanıtabilecekler. Bireylerin iş bağlantılarını genişletebilecekleri yüksek teknolojili, yeni nesil etkileşimli bir platformu bir araya getiriyor. Türkiye'de faaliyet gösteren sektörlerden binlerce firmanın yer aldığı portalda üye firmaların video bazlı kurumsal tanıtımlarının yanı sıra; İnteraktif haritalarla desteklenen iletişim bilgilerine, videolu ürün sunumlarına, firma haberlerine, bayi ağlarına ve şirket web sitelerine erişebileceksiniz.

Şirket yöneticilerinin bir üyesi olarak, şirketleri ile ilgili tüm bilgilerinin tanıtım videoları; Ürün videoları ve fotoğraflarının yayınlanmasına olanak sağlayan portal, iş dünyasına da cazip fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. KOBİ sektörel iş ortamında, ilgilendikleri firmaların bilgilerine doğrudan ulaşmaları sağlanırken, işlerini geliştirmelerine fırsat tanınmaktadır. Portal, işletmelerin marka bilinirliği kazanmalarını ve küresel bir ortamda iş bağlantıları kurmalarını desteklemeyi amaçlamaktadır. Burada şirketleri desteklemek için yönergeler ekleyeceğiz. Konuyla ilgili kapsamlı bilgi almak ve desteğimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski