Sanal telefon 0850, 0312 vb numara tahsis işlemleri

Sanal santral ile iletişimde en son teknolojiyi yakalama fırsatını kaçırmayın. Telefonlar meşgul çalmıyor. 0850, 0312, 0212 vb. numaraları tahsis merkezinden kolaylıkla temin edebilirsiniz. İşletmenizin nerede olursanız olun, sabit hat numaralarınızı cep telefonunuzda kullanma imkanı sunulmaktadır. Bu yenilik sadece tavsiye edilir.

Sanal Telefon ve Numara Tahsis İşlemleri

Profesyonel çağrı merkezi kurulumu; Mevcut sabit hat numaranızı cep telefonunuzda kullanabilme özelliği ile sabit hatlarınız hiçbir zaman meşgul çalmamalıdır. Çağrı günlüklerini kolayca takip edin. Mevcut sabit hat numaranızı kullanabilir veya 0850, 0312, 0212 vb. arayabilirsiniz. Bir numara tahsis edebilir ve sanal bir telefon hattına sahip olabilirsiniz. Sabit telefon hatlarınızı yeni nesil operatöre taşıyın. IP, CLOUD SANTRAL ve E-FAX servisleri ile kurumsal kimliği yakalayın. Şubeler arası ücretsiz görüşme, sabit hat numaranızı cep telefonunuzda kullanabilme özelliği ve yüzlerce yazılım desteği ile kontrol sizde olsun. Mevcut numaranızı kullanabilmeniz, 0850, 0312 vb. Bölge numarası tahsis etme imkanına sahip olabilirsiniz. Bu konuda size https://www.verimor.com.tr/ önerebiliriz.

Diğer operatör arama ücretlerine göre %40 ila %50 tasarruf sağlanabilir. Hattınız hiç meşgul olmadığı için herhangi bir arama veya müşteri kaybetmezsiniz. Bulut santral satın alan müşterilerimize ücretsiz 0850 numara ve faks numarası tahsis edilir. Sanal santral ve telefon tahsis eden firmaları buraya dahil edeceğiz.

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski