Antalya genelinde faaliyet gösteren Özkanlar Sıhhi Tesisat'ın genel merkezi Konyaaltı'ndadır.

Özkanlar Tesisat Antalya'da her türlü tesisat sorununu en hızlı ve güvenilir şekilde çözmektedir. Tesisat hayatın her alanında kullanılan suyun yapısına uygun olarak taşınması açısından oldukça önemlidir. Montaj sırasında ortaya çıkabilecek her türlü sorun, uzman kadromuz ve kullanılan kaliteli malzeme sayesinde kısa sürede çözüme kavuşturulmaktadır. Sektörel çalışmalarımızda müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır. Özkanlar Antalya sıhhi tesisat servisi müşterilerine güvenle hizmet vermektedir.

Özkanlar sıhhi tesisat hizmetleri

Özkanlar Tesisat olarak Antalya'da uzun yıllara dayanan tecrübemizle sıhhi tesisat konularında güvenilir hizmet sunmaktayız. Nitelikli ekip ve ekipmanlarımız ile evinizde, iş yerinizde veya herhangi bir tesisatta karşılaştığınız sorunlara çözüm üretiyoruz. 7/24 müşteri hizmetleri ile bize dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Kesintisiz su kaçağı tespiti, robot makine kullanarak kırılmadan tıkanıklık açma, kombi radyatör temizliği, kanalizasyon tıkanıklığı giderme, kamera ile tıkanıklık açma gibi hizmetlerimizle sorunlarınıza anında müdahale ediyoruz. Antalya vidanjör hizmetleriniz ve genel sıhhi tesisat işleriniz için güvenilir bir çözüm sunuyoruz.

Sıhhi tesisat açısından ise Konyaaltı veya Antalya genelinde su kaçağı tespiti termal kamera ve dinleme cihazı ile yapılmaktadır. Kazandaki kılcal su sızıntıları kimyasallar kullanılarak giderilir. Ayrıca lavabo ve klozet giderlerinde elektronik cihazlar kullanılmaktadır. PVC su giderleri rehber kamera ile görüntülenmektedir. Su kaçağı tespiti, lavabo tahliye açma, kimyasal sızıntı giderme, termal kamera sızıntı tespiti işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

Radyatörleriniz ısıtmıyor mu?

Isınmayan radyatörlerde sorun yaşıyorsanız hemen radyatör temizleme servisimizi arayın. Peteklerin ve radyatörlerin üzerinde oluşan kireç tabakaları ısının verimli bir şekilde yayılmasını engelleyebilir. Bu durumda evinizde ısınma sorunları ortaya çıkabilir. Sağlıklı ve verimli ısınma için radyatör temizliğinin yapılması önemlidir. Uzman ekip ve ekipmanlarımız ile Antalya genelinde hızlı ve etkili petek temizleme hizmeti sunuyoruz. Evinizin konforunu arttırmak ve ısınma probleminden kurtulmak için bizimle iletişime geçin.

Antalya kanalizasyon açma ve temizleme

Mutfakta tıkanan tuvalet giderleri ve giderlerinin robotik makinelerle açılması; Banyo, lavabo, balkon gideri, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gideri kırılmadan açılabilmektedir. Yemek artıkları, yağ ve plastik torba gibi yabancı maddelerin lavaboya, tuvalete veya banyo giderine atılmasından kaynaklanabilir. İnşaat sırasında kanalizasyona düşen moloz, beton, taş gibi tıkanıklıklar sorunsuz bir şekilde giderilir.

Özkanlar sıhhi tesisat servisi

Antalya genelinde faaliyet gösteren Özkanlar Sıhhi Tesisat'ın genel merkezi Konyaaltı'ndadır. Mutfaktaki tuvalet ve gider tıkanıklıklarının robotik makinelerle açılması, banyo, lavabo, balkon, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi giderlerinin kırılmadan açılması gibi hizmetler sunmaktadır. Lavabo, tuvalet veya banyo giderlerine atılan yabancı maddelerin neden olduğu tıkanıklıkları giderir. Ayrıca inşaat sırasında oluşan moloz, beton, taş gibi tıkanıklıkları da sorunsuz bir şekilde açar. Özkanlar Sıhhi Tesisat, profesyonel ekip ve ekipmanlarıyla müşterilerine kesintisiz ve güvenilir hizmet vermektedir.

İşte size site adresi: www.ozkanlartesisat.com.tr

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski